İSKON 2018 TÜYAP KONYA’DA

Kuruluşumuz TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi ve KOSGEB’in sağladıkları değerli destekler ile düzenlenecek olan İSKON 2018 Konya 13. İstifleme, Depolama, Taşıma, Vinç ve Lojistik 10-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında KONMAK 2018, KONELEX 2018 ve Konya Sac İşleme Teknolojileri Fuarları ile eş zamanlı olarak Konya Ticaret Odası - TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Son yıllarda yıldızı parlayan sektörlerin başında gelen taşımacılık ve lojistik sektörleri zorlu piyasa koşulları, dünya genelindeki daralmalar, verimlilik, karlılık, hız ve kalite gibi kavramların ön plana çıktığı günümüzde, tüm üreticileri taşımcılık ve lojistik şirketleri ile işbirliği yapmaya yöneltmektedir.

Her geçen gün gelişme gösteren ve 10 milyar dolarlık bir lojistik pazarından söz edilen ülkemizde, Türkiye pazarı yalnızca Türk şirketler için değil Avrupalı, Amerikalı ve çok uluslu şirketler içinde cazip hale gelmektedir.

Ülkemizin “KOBİ Başkenti” ve “Üretim Üssü “ Konya’da otomotiv yan sanayinden makine sanayine, dökümden tarım makineleri ve imalat sanayine, ambalajdan elektrik –elektroniğe, gıda sanayinden mobilya ve ayakkabıya kadar 80 değişik sektörde üretim yapılmaktadır. İSKON 2018 Fuarının bölge ve ülke ekonomisi için büyük önem taşıyan ilimizde düzenlenecek olmasının sektör ve bölge için ayrı bir önem ifade ettiği düşüncesindeyiz.

Ülkemizin toplam ihracatı içinde büyük önem taşıyan Konya’da, üretim aşamasını tamamlamış ürünlerin taşınması ve depolanması gibi işlemlerin gerçekleştirilmesine yardımcı olacak ürün ve araçların topluca sergileneceği fuar, sektörde faaliyet gösteren lider firma ve firma temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilerek, 4 gün boyunca yurt içi ve yurt dışından gelecek binlerce profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapacaktır.

Fuarlar 10-11-12 Mayıs 2018 tarihlerinde 10:00 -19:00, 13 Mayıs 2018 Pazar günü ise 10:00 – 18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş
.